Най-голямата работодателска организация - КРИБ, се обяви против протестите в

...
 Най-голямата работодателска организация - КРИБ, се обяви против протестите в
Коментари Харесай

Няма такава наглост: Домусчиев скочи на протестиращите и призова да се вземат мерки срещу тях!

 Най-голямата работодателска организация - КРИБ, се разгласи срещу митингите в страна и изиска те да бъдат спрени.
След среща с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев ръководителят на КРИБ - Кирил Домусчиев, уточни, че демонстрациите пречат на стопанската система.

" Изказахме едни опасения пред държавното управление, че тези митинги, които вървят в страната от дребен брой хора, тъй като всеки може да види по малкия екран, на разнообразни места са се събрали по 30-40-50 индивида, са неприемливи. По мнение на КРИБ би трябвало да се вземат ограничения и това да не затруднява стопанската система и жителите. Не може да се блокират автомагистралите и да стопират нашите тирове, да стопират хората да се приберат в дома си ", каза Домусчиев.

Той изказа и мнението, че бизнесът е срещу предварителни избори.

„ 78% от работещите са в частния бранш. Между положителните вести за бюджета, за нарастване на приходите – касаят едвам 1/6 от работещите българи. Затова двуцифреният растеж от 12% през идната година, по наши калкулации, би трябвало да даде отговор на два въпроса. Първият е до каква степен заслужено споделяме спомагателния напредък на стопанската система и по какъв начин реагираме на растящите цени на артикули и услуги ”, уточни Пламен Димитров от КНСБ.

След срещата стана ясно и друго - страната очевидно няма предпочитание да се погрижи и да прави промени в образованието и обучениет ана кадърни фрагменти, а ще внася такива от Молдова и Украйна.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР